Четвер, 2018-06-21, 11:45 AMГоловна

Пошук

Погода в Житомирі

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Категорії розділу

Живе диво [17]
Живе диво
Довкілля [25]
Земля [92]
Земля
Вода [28]
Вода
Надра [15]
Надра
Новітні технології [20]
Новітні технології
Зелений контроль [146]
Зелений контроль
Консультації, роз’яснення, поради [70]
Консультації, роз’яснення, поради
Ліс [49]
Оголошення, реклама [0]
Природно заповідний фонд Житомирщини [13]
Природно заповідний фонд Житомирщини
Відео [1]
Цілюща сила природи [54]
Наші домашні улюбленці [40]

Друзі сайту

Статистика

Головна » 2013 » Лютий » 27

Через деякий час нестабільні ціни на їжу і постійно зростаюча чисельність населення змусять нас задуматись про те, що ми їмо, заявляють футурологи. Що ж може опинитись на наших столах через 20 років?
Ціни на м’ясо неабияк впливають на раціон жителів багатьох країн світу. Деякі представники харчової промисловості вважають, що вони можуть вирости вдвічі в найближчі 5-7 років, зробивши м’ясо предметом розкоші. Як результат, людство спробує піти іншими шляхами, щоб заповнити цю нішу.
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 440 | Дата: 2013-02-27

 
Copyright "Скарбниця Житомирщини" © 2018 |